Gremi de Floristes de Catalunya

Formació de Floristeria

CERTIFICATS DE PROFESIONALITAT ACTIVITATS DE FLORISTERIA NII Temtica dels mduls que s'imparteixen: Modulo Formatiu - Realitzaci de composicions florals (150 hores) Modulo Formatiu - Realitzaci de composicions amb plantes (100 hores) Simparteix per semanas intensivas • 1 del 2 ...

Curs Subvencionat Aparadorisme (gratuït)

Curs presencial d’aparadorisme impartit per Smilax, Escola d’Art Floral, que es realitzar el mes d’octubre i novembre amb una durada de 35 hores, enfocat a les campanyes de Tot Sant i Nadal. Places limitades - aprofita aquesta oportunitat! Dates: 2 i 3 doctubre 2017 i 6, 7 i 8 ...

Inici Cursos Semipresencials

Auxiliar Florista - Oficial Florista - Oficial Major Florista - Mestre de Taller de Floristeria 2 octubre 2017 Primera sessi La millor frmula, la de ms xit i econmica, per a la teva formaci una part "les prctiques", presencial a les aules amb el professor i una altra "la terica", a travs de la ...

Oferta de Serveis

Ofertes de Serveis pel teu negoci amb les principals entitats de cada sector, amb condicions exclusives i personalitzades:

 

        

El Gremi de Floristes s’adhererix al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Si ets del Gremi i tens un establiment a Barcelona, confirma la teva adhesió abans del 31 de juliol del 2017, per gaudir d’una reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials. Els agremiats sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

 

Conveni de col·laboració amb Cepsa Card per tal d’oferir les targetes STAR Direct i STAR Flota.

Condicions preferents en productes i serveis, i bonificació en la quota del Gremi domiciliada als comptes de la gamma Expansió.

      

Descomptes a la ciutat de Barcelona en diferents aparcaments en les zones verdes  i en aparcaments B:SM en modalitat de rotació.

Mapa aparcaments

        

Diferents descomptes a tota Espanya sobre la tarifa de rotació a la xarxa d’aparcaments, en modalitat d’abonament i vals per aparcar.

Mapa aparcaments

     

Descomptes en aparcaments en rotació horària i en abonaments a la xarxa, al centre de Barcelona, Sabadell i Reus.

Mapa aparcaments

Planifica la Jubilació, mitjançant un estudi personalitzat i gratuït.
Gestió impostos, IRPF, mòduls, etc.: 20€/mes. Gestió contractes, nòmines, s. socials, altes/baixes, etc.: 15€/mes. Portar la comptabilitat: 30€/mes.
Assegurança de comerç exclusiu.
Gescomercio (per a l’establiment)
Geshogar (per a la llar)
Entregues en menys d’una hora. 10% de descompte als agremiats. Lliurament a domicili.
Adequació a la Llei de Protecció de Dades. Inscripció dels fitxers en l’AEPD.
Formació en prevenció de riscos laborals per a la autogestió mitjançant la formació bonificada.
Gestió Xarxes Socials de floristes. Posicionament en Internet
Disseny de pàgines web