Gremi de Floristes de Catalunya

Curs de Floristeria - Dimarts Tardes 2017/18

Temtica: Ram espiral de forma circular Ram vertical i flor nica Tcniques de filat per a la construcci de coronetes, flors de nvies El mn de les plantes, treballs i presentacions Corones de Nadal per a portes i parets Centre de taula / composici horitzontal de Nadal Treballs de petit format, ...

Dissenyador Floral i Manager d'Esdeveniments

Mestre Florista: Nova titulaci 1 curs = 2 ttols Objectiu Obtenir una doble formaci en decoraci floral i gesti de casaments i esdeveniments. Ser capa de desenvolupar projectes florals tenint en compte els avenos tcnics i les tendncies del mn del disseny. No noms aprens a realitzar uns treballs ...

Monográfic Nadal

Nadal amb la profesora Rosa Valls Color de tendncia Nadal 2017 Presentaci diferents treballs Tendncies, material vegetals i decoratius Preu 125 € Telf. 935564293 de 9 h a 14h. Lloc: Mercabarna-Flor Horari: 9:30 - 17:00h Organitzat per: Rosa Valls Formaci

Oferta de Serveis

Ofertes de Serveis pel teu negoci amb les principals entitats de cada sector, amb condicions exclusives i personalitzades:

 

        

El Gremi de Floristes s’adhererix al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Si ets del Gremi i tens un establiment a Barcelona, confirma la teva adhesió abans del 31 de juliol del 2017, per gaudir d’una reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials. Els agremiats sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

 

Conveni de col·laboració amb Cepsa Card per tal d’oferir les targetes STAR Direct i STAR Flota.

Condicions preferents en productes i serveis, i bonificació en la quota del Gremi domiciliada als comptes de la gamma Expansió.

      

Descomptes a la ciutat de Barcelona en diferents aparcaments en les zones verdes  i en aparcaments B:SM en modalitat de rotació.

Mapa aparcaments

        

Diferents descomptes a tota Espanya sobre la tarifa de rotació a la xarxa d’aparcaments, en modalitat d’abonament i vals per aparcar.

Mapa aparcaments

     

Descomptes en aparcaments en rotació horària i en abonaments a la xarxa, al centre de Barcelona, Sabadell i Reus.

Mapa aparcaments

Planifica la Jubilació, mitjançant un estudi personalitzat i gratuït.
Gestió impostos, IRPF, mòduls, etc.: 20€/mes. Gestió contractes, nòmines, s. socials, altes/baixes, etc.: 15€/mes. Portar la comptabilitat: 30€/mes.
Assegurança de comerç exclusiu.
Gescomercio (per a l’establiment)
Geshogar (per a la llar)
Entregues en menys d’una hora. 10% de descompte als agremiats. Lliurament a domicili.
Adequació a la Llei de Protecció de Dades. Inscripció dels fitxers en l’AEPD.
Formació en prevenció de riscos laborals per a la autogestió mitjançant la formació bonificada.
Gestió Xarxes Socials de floristes. Posicionament en Internet
Disseny de pàgines web