Gremi de Floristes de Catalunya

Curs de Floristeria - Dimarts Tardes 2017/18

Temtica: Ram espiral de forma circular Ram vertical i flor nica Tcniques de filat per a la construcci de coronetes, flors de nvies El mn de les plantes, treballs i presentacions Corones de Nadal per a portes i parets Centre de taula / composici horitzontal de Nadal Treballs de petit format, ...

Mànager d'Events

Ttol de La Salle Open University i de l'Escola. Formaci universitaria (1 ECTS) Objetiu Ampliar els coneixements de disseny floral amb la formaci de mnager d'esdeveniments. Adquirir els coneixements de mnager d'esdeveniments amb l'objectiu que l'alumne pugui dissenyar i gest ...

IV Simposi Internacional de les cultures florals

Passarella - Nupcial Fashion Trends Simposi amb Roman Steinhauer, Maria Jesus Miranda i Vadim Kazanskiy Lloc: Villa de Avils, Astries Ms informaci: www.smilaxescueladeartefloral.com

Oferta de Serveis

Ofertes de Serveis pel teu negoci amb les principals entitats de cada sector, amb condicions exclusives i personalitzades:

 

        

El Gremi de Floristes s’adhererix al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Si ets del Gremi i tens un establiment a Barcelona, confirma la teva adhesió abans del 31 de juliol del 2017, per gaudir d’una reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials. Els agremiats sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

 

Conveni de col·laboració amb Cepsa Card per tal d’oferir les targetes STAR Direct i STAR Flota.

Condicions preferents en productes i serveis, i bonificació en la quota del Gremi domiciliada als comptes de la gamma Expansió.

      

Descomptes a la ciutat de Barcelona en diferents aparcaments en les zones verdes  i en aparcaments B:SM en modalitat de rotació.

Mapa aparcaments

        

Diferents descomptes a tota Espanya sobre la tarifa de rotació a la xarxa d’aparcaments, en modalitat d’abonament i vals per aparcar.

Mapa aparcaments

     

Descomptes en aparcaments en rotació horària i en abonaments a la xarxa, al centre de Barcelona, Sabadell i Reus.

Mapa aparcaments

Planifica la Jubilació, mitjançant un estudi personalitzat i gratuït.
Gestió impostos, IRPF, mòduls, etc.: 20€/mes. Gestió contractes, nòmines, s. socials, altes/baixes, etc.: 15€/mes. Portar la comptabilitat: 30€/mes.
Assegurança de comerç exclusiu.
Gescomercio (per a l’establiment)
Geshogar (per a la llar)
Entregues en menys d’una hora. 10% de descompte als agremiats. Lliurament a domicili.
Adequació a la Llei de Protecció de Dades. Inscripció dels fitxers en l’AEPD.
Formació en prevenció de riscos laborals per a la autogestió mitjançant la formació bonificada.
Gestió Xarxes Socials de floristes. Posicionament en Internet
Disseny de pàgines web