Gremi de Floristes de Catalunya

Nits d’estiu. Una història de pel•lícula

Tots els divendres de juliol i agost, els Jardins de Santa Clotilde organitzen una visita guiada amb un acompanyament musical basat en bandes sonores de pellcules. El preu de la visita s de 5 euros i al final del recorregut s’inclou una copa de cava. Els Jardins de Santa Clotilde estan situat ...

CURS D´ESTIU ACTUAL I COMERCIAL AGOST 2017

31 de Juliol Rams de nvies 1 d Agost Especial decoracions casaments 2 d Agost Rams de m i composicions 3 d Agost Construcci d'estructures comercials 4 d Agost Investigant materials Ms informaci: Rosa Valls Formaci

Coaching Floral 02

Exclusivament per a empresaris floristes. Aquest entrenament est enfocat per FLORISTES amb negoci propi que tinguin capacitat i VULGUIN CRIXER seus negocis en el mn de la floristeria i obtenir xit. Organitzat per: Sergi Gonzlez de GarciFLORS

Oferta de Serveis

Ofertes de Serveis pel teu negoci amb les principals entitats de cada sector, amb condicions exclusives i personalitzades:

 

        

El Gremi de Floristes s’adhererix al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.
Si ets del Gremi i tens un establiment a Barcelona, confirma la teva adhesió abans del 31 de juliol del 2017, per gaudir d’una reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials. Els agremiats sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador.

 

Conveni de col·laboració amb Cepsa Card per tal d’oferir les targetes STAR Direct i STAR Flota.

Condicions preferents en productes i serveis, i bonificació en la quota del Gremi domiciliada als comptes de la gamma Expansió.

      

Descomptes a la ciutat de Barcelona en diferents aparcaments en les zones verdes  i en aparcaments B:SM en modalitat de rotació.

Mapa aparcaments

        

Diferents descomptes a tota Espanya sobre la tarifa de rotació a la xarxa d’aparcaments, en modalitat d’abonament i vals per aparcar.

Mapa aparcaments

     

Descomptes en aparcaments en rotació horària i en abonaments a la xarxa, al centre de Barcelona, Sabadell i Reus.

Mapa aparcaments

Planifica la Jubilació, mitjançant un estudi personalitzat i gratuït.
Gestió impostos, IRPF, mòduls, etc.: 20€/mes. Gestió contractes, nòmines, s. socials, altes/baixes, etc.: 15€/mes. Portar la comptabilitat: 30€/mes.
Assegurança de comerç exclusiu.
Gescomercio (per a l’establiment)
Geshogar (per a la llar)
Entregues en menys d’una hora. 10% de descompte als agremiats. Lliurament a domicili.
Adequació a la Llei de Protecció de Dades. Inscripció dels fitxers en l’AEPD.
Formació en prevenció de riscos laborals per a la autogestió mitjançant la formació bonificada.
Gestió Xarxes Socials de floristes. Posicionament en Internet
Disseny de pàgines web