Organització parades professionals Sant Jordi 2022

Durant la Diada de Sant Jordi, conjuntament amb el Gremi de Llibreters i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha establert a la ciutat un espai per la presència dels professionals del sector. Aquest espai, anomenat superilla, anirà des de Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, fins Diagonal amb Gran Via. Si ets un professional del sector de la flor i planta i vols demanar parada el 23 d’abril a Barcelona dins la superilla de l’Eixample, omple el següent link: https://forms.gle/EXJFrtzmhhWEW5tJ7

El termini per a presentar-ne la sol·licitud és el 4 de març.

REQUISITS:

Els sol·licitants han de ser professionals, és a dir, agents del sector de la flor i planta amb EPÍGRAF ÚNIC 659.7.  També les Escoles Florals de Catalunya poden ser presents amb parada per la seva activitat formativa floral i pedagògica.

ADJUDICACIÓ PARADES

L’adjudicació de parades als espais reservats per professionals es regiran pel següent ordre de priorització:

Criteris per ordre de priorització:

1. Sector professional agremiat de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin, com a mínim, d´un establiment obert al públic ubicat a la ciutat. Es prioritzarà la petició de les floristeries ubicades en el mateix districte i per proximitat.

2. Sector professional agremiat fora de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic fora de la ciutat de Barcelona. Es prioritzarà el criteri de proximitat a la ciutat.

3. Sector professional no agremiat de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic ubicat a la ciutat. Es prioritzarà la petició de les floristeries ubicades en el mateix districte.

4. Sector professional no agremiat de fora de la ciutat.

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic ubicat fora de la ciutat.

OBSERVACIONS FINALS

Una vegada assignades les parades i en el cas que quedin places lliures, el  Gremi oferirà als seus agremiats les parades addicionals que quedin sense adjudicar. Si hi ha més d’una floristeria interessada en la mateixa ubicació es prioritzarà la més propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *