Gremi floristes Sant Jordi - Photo by Ricardo Resende on Unsplash

SANT JORDI ALS BALCONS

Creiem que el confinament no ens pot deixar sense celebrar una de les festes més arrelades al cor de tots els ciutadans, petits i grans, però hem de fer-ho de manera diferent. Us proposem celebrar Sant Jordi als balcons.

Us hi apunteu?

#santjordialsbalcons

Volem que els balcons de tot Catalunya respirin Sant Jordi el proper 23 d’abril:

Us proposem engalanar-los amb dibuixos de dracs, roses, contes o portades de llibres fets pels més petits de la casa. Animarem els educadors a penjar a les xarxes vídeos de com fer una rosa amb cartolina, paper i amb els materials que ara tenim a casa.

Aquest any 2020 Sant Jordi, la princesa i el drac es queden a casa. Però no s’avorriran: pugeu les vostres fotografies dels dibuixos, treballs manuals i balcons adornats al vostre perfil d’Instagram amb l’etiqueta #santjordialsbalcons. Les 10 publicacions amb més m’agrada a data 26 d’abril, rebran un lot de llibres infantils gentilesa del Gremi de Llibreters.

#rosadesantjordiacasa

Farem també tot el possible perquè qui vulgui tenir una rosa natural de Sant Jordi la pugui comprar i rebre a casa.

Amb aquesta iniciativa es donarà sortida al cultiu de roses dels productors del Maresme i ajudarem al col·lectiu de les floristeries a ser de nou floristes per Sant Jordi, sempre seguint amb les mesures de seguretat i sanitàries establertes.

Hem recopilat les floristeries de Catalunya que donaran el servei de compra on line o per encàrrec amb entrega domiciliària. Per consultar quina floristeria teniu més a prop per fer els encàrrecs entreu al mapa següent:

Podeu veure les diferents opcions que ofereix cada floristeria al hashtag #rosadesantjordiacasa.

Les floristeries que es vulguin apuntar a aquesta campanya han d’emplenar el següent formulari.

Nota: Les floristeries que han demanat el cessament de la seva activitat han de tenir en compte que no poden fer venda on line.
Rosa de Sant Jordi a casa