EN BONES MANS…

Quina diferència hi ha entre comprar un ram de flors o una planta a una floristeria o a un altre comerç no especialitzat? Doncs un fet molt senzill, però molt important: les flors i les plantes a la floristeria estan en bones mans, en les mans dels professionals que saben cuidar-les des del seu origen i mantenir-les fresques a la botiga i a les càmeres frigorífiques que tenim.  

Des del Gremi hem posat en marxa la campanya EN BONES MANS, per explicar i reivindicar a través d’aquest eslògan la professió i bona feina que hi ha al darrere: la cura, assessorament, consells, artesania i creativitat.

Sabem que molts comerços avui en dia venen plantes i flors sense tenir les condicions adequades ni la formació, i des del Gremi volem posar en valor el que fem, com treballem, com tenim cura de les flors i plantes que són la base de la nostra feina: una professió de llarga tradició molt arrelada a la nostra cultura.

Per visualitzar-ho hem fet uns vídeos que mostren moments de la compra i que difondrem a través de les xarxes socials.  Plantes i flors en bones mans!

Vídeo EN BONES MANS: Rams de Flors, Som Floristes

Vídeo EN BONES MANS: Decorem el Nadal, Som Floristes

Vídeo EN BONES MANS: Sabem de plantes, Som Floristes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *