Assemblea General anual de socis, 29 de juny

El passat 29 de juny vam celebrar l’Assemblea General de Socis a la seu del Gremi per via telemàtica, seguint les recomanacions de seguretat generades per la Covid-19.

Els assistents van poder atendre les explicacions dels diferents punts de l’ordre del dia: en primer lloc aprovació de l’acta de l’assemblea anterior, aprovació dels comptes de l’exercici anterior, aprovació del pressupost de l’any 2020. Seguidament es va fer un repàs de les diferents activitats que va participar el Gremi durant l’any 2019 (Benvinguda Primavera Rac1, Magic Line, Festes del Roser, Sant Jordi, Poble Espanyol, entre altres).

A causa del fort impacte que ha tingut la Covid-19 també vam repassar les diferents accions que es van dur a terme com la campanya Rosa de Sant Jordi a casa, Sant Jordi als Balcons això com l’atenció contínua al soci en els dubtes generats arran del tancament dels establiments, ajuts pel petit comerç, subvencions, etc.

Cal destacar també la feina del Gremi per ajudar les floristeries en la seva digitalització, amb la inversió de plantilles webs per qui vulgui tenir una web amb tenda on line amb l’assessorament, acompanyament i la formació necessària.

Finalment es va parlar del plantejament del proper dia 23 de juliol, Dia del Llibre i la Rosa. De moment encara hi ha alguns temes oberts, però el que sí sabem és que serà una jornada pels professionals floristes i llibreters. Per tant a l’espai públic no podran haver parades d’altres col·lectius com passa per Sant Jordi, per motius de planificació, control i seguretat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *