Preparem el dia del llibre i la rosa, 23 de juliol

El dia 23 de juliol celebrarem als carrers de Catalunya el Dia del Llibre i la Rosa, una festa que normalment va lligada a Sant Jordi però aquest any excepcionalment hem hagut de posposar en el temps. Us expliquem com serà:

  • El dia 23 de juliol llibreteres i floristes muntaran les seves parades als carrers perquè la ciutadania pugui celebrar com cal aquesta festa. Per motius de seguretat serà una diada pels professionals, això vol dir que tan sols podran tenir parada al carrer els floristes i llibreters donats d’alta amb el seu epígraf corresponent.
  • Cada floristeria podrà muntar una parada a la zona exterior de la seva floristeria en un radi d’uns 50 metres i seguint una sèrie de recomanacions pactades amb Procicat.  Les recomanacions sanitàries són: una via d’entrada i una de sortida, distància entre les persones de 1.5 metres, ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic.

  • A banda, tots els municipis que ho vulguin podran oferir a la ciutadania un espai emblemàtic amb parades al carrer per la signatura de llibres i vendes de roses. En el cas de Barcelona aquest espai és el Passeig de Gràcia. Les floristeries que hi tindran parada són les que ja tenien el permís atorgat per Sant Jordi. La resta de municipis podran també escollir un espai de celebració seguint les indicacions que rebran a través de les cartes informatives. Comptem amb el recolzament de la Federació de Municipis de Catalunya i la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
  • Valor afegit dels floristes aquest dia: A més de la tradicional rosa vermella vendrem la rosa blanca, com a símbol de l’esperança per tot el que hem passat i estem passant amb la pandèmia Covid. Aportem un valor nou, els llibreters ho fan amb les novetats dels llibres nosaltres ho fem creant un nou concepte de flor, una rosa homenatge en color blanc amb una branca d’eucaliptus o olivera. Blanca com a símbol de positivisme, la salut, la pau, l’esperança… Els floristes pel Dia del Llibre i la Rosa posarem la emoció a aquest dia amb les nostres roses, la vermella tradicional de Sant Jordi, i la blanca.
  • Campanya promocional: conjuntament amb el Gremi de Llibreters tenim en marxa una campanya promocional per animar a la ciutadania a participar d’aquesta celebració. Anuncis publicitaris, entrevistes, xarxes socials, roda de premsa… Farem molta comunicació perquè aquest dia estigui molt present!

Des del Gremi us animem a participar amb entusiasme en la celebració d’aquest dia i us atendrem per resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *