Concurs Fotografia Plantes als balcons

El Gremi de Floristes posa en marxa un concurs de fotografia a Instagram per posar ben macos els balcons i terrases dels nostres carrers. Ens agradaria fer més verds i saludables els nostres balcons amb plantes i flors. Aquestes són les bases del concurs.

Durada i participació

El concurs tindrà lloc des del 10 de juny fins el 10 de juliol. Participaran al concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb l’etiqueta #plantesalsbalcons2021 i per optar al premi han de ser seguidors del perfil @somfloristes. Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Sobre les fotografies

Les fotografies han de ser originals i fetes amb el dispositiu mòbil. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol que estigui relacionat amb la temàtica plantes als balcons, però el tema principal són els balcons guarnits amb plantes i flors.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #plantesalsbalcons2021 entraran en un àlbum recopilatori. El Gremi de Floristes es reserva l’opció de pujar una selecció de les fotografies participants.

Premi

Hi haurà un únic premi consistent en un val per valor de 300€ per gastar en flors i plantes a una de les floristeries agremiades. Al guanyador/ra se li proporcionarà les dades de la més propera al seu domicili perquè hi pugui contactar i escollir les plantes, amb l’assessorament del florista que tindrà en compte la ubicació, orientació, mides etc del balcó o terrassa.

Si per alguna causa el guanyador/ra no contacta amb la floristeria en els propers 30 dies en que se li haurà comunicat el premi, s’entendrà que hi renuncia.

Jurat i veredicte

El jurat, integrat pels membres de la Junta del Gremi de Floristes, emetrà públicament el seu veredicte el dia 12 de juliol a través del perfil d’Instagram @somfloristes i es contactarà amb el guanyador a través de la missatgeria interna d’Instagram. La decisió del jurat es definitiva, però si el guanyador no contacta amb l’organització en les 48 hores posteriors a l’anunci del Premi, aquest recaurà en la següent imatge amb més vots.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d’imatges a Instagram amb l’etiqueta #plantesalsbalcons2021 implica l’acceptació d’aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta #plantesalsbalcons2021 implica l’autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a. La participació al concurs implica també l’acceptació de totes les condicions d’Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms

2 Replies to “Concurs Fotografia Plantes als balcons”

  1. Bravo, la gran motivación colectiva!!!! Gracias por esa gran idea en acción!

    Respon

    1. Muchas gracias por la acogida!

      Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *