Tendències tardor 2021: Balanced Biotope

Una de les tendències més clares en decoració aquest 2021 és la de convertir la nostra casa en un espai més còmode, sostenible, acollidor i natural. La pandèmia ens va fer passar moltes hores a casa i ens va fer veure la necessitat de fer alguns canvis per fer-la més comfortable. Els colors freds han donat pas als colors terra, que aporten calidesa, relaxació i puresa. S’ha revaloritizat la fusta natural, la reixeta i els complements fets a ma. Per últim un gest senzill i econòmic, que busca posar la casa més verda i natural, ha omplert les llars de flors i plantes per aportar puresa, frescor i vitalitat.

El Flower Council Holland, la oficina holandesa de flors, ha seleccionat les plantes i flors que seran tendència durant la temporada tardor/hivern 2021 sota el nom BALANCES BIOTOPE. Què vol dir aquest lema? Tots podem fer una contribució positiva cap al canvi climàtic  des del nostre petit espai, la nostra casa. Des del Gremi li donem recolzament i acompanyem aquest impuls amb una campanya a totes les floristeries sota el títol PLANTES I FLORS A CASA.

Aquestes són les plantes que seran tendència aquesta tardor-hivern segons el Flower Council Holland i el seu Balances Biotop:

Flors: Rose, Limonium, Gloriosa, Eryngium, Agave

Plantes d’interior: Begonia, orquídies, prímula acaualis, spathipulum i alocasias.

Si voleu veure la galeria d’imatges, realment precioses, cliqueu aqui i gaudiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *