El Sant Jordi 2023 ja està en marxa

Durant la Diada de Sant Jordi, conjuntament amb el Gremi de Llibreters i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha establert a la ciutat un espai per la presència dels professionals del sector. Aquest espai, anomenat superilla, anirà des de Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, fins Diagonal amb Gran Via. Si ets un professional del sector de la flor i planta i vols demanar parada el 23 d’abril a Barcelona dins la superilla de l’Eixample, omple el següent link:

https://forms.gle/65ZdgctH2DpUvztV8

El termini per a presentar-ne la sol·licitud és el 13 de març.

REQUISITS:

Els sol·licitants han de ser professionals, és a dir, agents del sector de la flor i planta amb EPÍGRAF ÚNIC 659.7. També les Escoles Florals de Catalunya poden ser presents amb parada per la seva activitat formativa floral i pedagògica.

ADJUDICACIÓ PARADES

L’adjudicació de parades als espais reservats per professionals es regiran pel següent ordre de priorització:

Criteris per ordre de priorització:

1. Sector professional agremiat de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin, com a mínim, d´un establiment obert al públic ubicat a la ciutat. Es prioritzarà la petició de les floristeries ubicades en el mateix districte i per proximitat.

2. Sector professional agremiat fora de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic fora de la ciutat de Barcelona. Es prioritzarà el criteri de proximitat a la ciutat.

3. Sector professional no agremiat de la ciutat

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic ubicat a la ciutat. Es prioritzarà la petició de les floristeries ubicades en el mateix districte.

4. Sector professional no agremiat de fora de la ciutat.

Floristeries en actiu i que disposin d´un establiment obert al públic ubicat fora de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *