Els floristes decorem de Nadal la façana del Liceu

Un equip de floristes del Gremi va transformar la façana del Liceu en un aparador de l’art floral i del Nadal. Des d’una grua elevada a més de 4 metres els floristes van anar muntant una garlanda de 24 metres d’allargada confeccionada artesanalment amb fulles d’eucaliptus naturals, branques d’avet, estels de fusta i arpilleres en tons plata i blanc per acompanyar la cascada de llums blaves que cauen sobre la façana del Gran Teatre del Liceu.

A peu de carrer 6 canelobres de 2 metres  d’alçada confeccionats amb els mateixos materials il·luminen la senyorial entrada . També la cartellera anunciant La Traviata s’ha rodejat d’eucaliptus en verd i blanc i grans estels de fusta.  Un treball molt artesanal que atraurà la mirada dels ciutadans que passegin per La Rambla, que s’esta intentant recuperar com a passeig per la ciutadania. Tots els treballs estan fets perquè es vegin des de l’exterior i es poden contemplar i fotografiar des d’ahir fins passada la festivitat de Reis.

Amb la decoració de Nadal de la façana del Liceu el Gremi de Floristes posa en valor la professió del florista i la vinculació especial d’aquesta professió amb La Rambla i la ciutat de Barcelona, donant suport a la cultura i a la música en aquests difícils dies que està vivint.

Alguns mitjans s’han fet ressó de la iniciativa:

La Vanguardia, Decoración Liceo

Beteve, Campanya per recuperar La Rambla

EuropaPress, Los floristas decoran el Liceo

Us deixem algunes imatges perquè pugueu veure el muntatge i el treball final.

One Reply to “Els floristes decorem de Nadal la façana del Liceu”

  1. Que chulo!! Muchas gracias al Gremi de floristes!!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *