Nous acords per ajudar-vos a crèixer

Una de les preocupacions més habituals dels comerços és la forta competència que hi ha avui en dia. Per subsistir el més important és anar creixent, consolidant el negoci, captar nous clients i fidelitzar els que tenim.

Per aconseguir-ho és bàsic oferir bons productes i serveis però també adaptar-nos als nous canals de venda. Des del Gremi hem arribat a acords amb dues entitats que pensem us poden ajudar:

Glovo: és una plataforma d’entrega a domicili de diferents productes. Es caracteritza per la seva rapidesa. Com a florista podeu estar presents amb producte i no us heu de preocupar de l’entrega. Amb l’acord que hem tramitat tindreu condicions preferents i formació per posar en marxa la botiga on line. Malauradament no arriba a totes les poblacions de Catalunya però estan fent una expansió molt ràpida. És una tendència real la compra impulsiva on line i hem de fer el possible per donar resposta.

Carnet Jove: amb l’acord que hem signat oferim un 10% de descompte a tots els seus usuaris (joves de 12 a 30 anys). Amb aquesta col·laboració intentem arribar a un públic nou i facilitar la compra a les floristeries agremiades. Des dels seus mitjans fan una publicació i comunicació constant dels diferents descomptes i el nostre ha estat el destacat del mes.

Si necessiteu més informació des del Gremi us ajudem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *