Perquè és important estar agremiat?

És una pregunta que ens feu molts quan ens demaneu informació. Quan us donem la resposta el primer que fem és parlar-vos de la part pràctica i més tangible, és a dir dels serveis que us donem: estar al dia de totes les novetats que us afecten en els diferents àmbits (canvis legals, subvencions…) tramitació de permisos preferents per les parades de Sant Jordi, assessorament fiscal i legal, borsa de treball amb selecció de candidats, formació gratuïta en xarxes i altres temes que us afecten, ofertes i promocions exclusives… Aquests serveis són molt importants, però hi ha un factor més difícil d’explicar que és el més determinant: des del Gremi lluitem per reforçar i posicionar la professió de florista a tots els nivells i sols ho podem fer si representem un col·lectiu fort.

Ho fem davant l’administració autonòmica i municipal defensant i  demanant drets, som l’únic interlocutor oficial davant els diferents estaments. A banda d’aquesta funció, avui en dia hem de fer-ne una altra igual o més important. En un moment on la competència és global i amb canvis continus, l’ única manera de sobreviure és comptar amb la complicitat de l’opinió pública cap a la nostra professió. Hem d’aconseguir que quan una persona vulgui comprar un ram, una planta o decorar un espai amb flors pensi en el florista. Hem de donar valor a aquesta professió a través de la vostra feina, per això contínuament treballem la comunicació destacant els vostres valors: la formació, el coneixement, la dedicació, la feina artesanal, la tècnica, l’atenció al client i estar al dia constantment de les noves tendències en tot l’àmbit de la decoració floral.

Pertànyer a un col·lectiu dona força individualment i com a grup. Si ets florista i t’ho estàs pensant ara és el moment, ningú podrà fer més per valoritzar aquesta professió que nosaltres mateixos. Ens necessitem mútuament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *