Perquè és important estar agremiat?

És una pregunta que ens feu molts quan ens demaneu informació. Quan us donem la resposta el primer que fem és parlar-vos de la part pràctica i més tangible, és a dir dels serveis que us donem: estar al dia de totes les novetats que us afecten en els diferents àmbits (canvis legals, subvencions…) tramitació de permisos preferents per les parades de Sant Jordi, assessorament fiscal i legal, borsa de treball amb selecció de candidats, formació gratuïta en xarxes i altres temes que us afecten, ofertes i promocions exclusives… Aquests serveis són molt importants, però hi ha un factor més difícil d’explicar que és el més determinant: des del Gremi lluitem per reforçar i posicionar la professió de florista a tots els nivells i sols ho podem fer si representem un col·lectiu fort.

Ho fem davant l’administració autonòmica i municipal defensant i  demanant drets, som l’únic interlocutor oficial davant els diferents estaments. A banda d’aquesta funció, avui en dia hem de fer-ne una altra igual o més important. En un moment on la competència és global i amb canvis continus, l’ única manera de sobreviure és comptar amb la complicitat de l’opinió pública cap a la nostra professió. Hem d’aconseguir que quan una persona vulgui comprar un ram, una planta o decorar un espai amb flors pensi en el florista. Hem de donar valor a aquesta professió a través de la vostra feina, per això contínuament treballem la comunicació destacant els vostres valors: la formació, el coneixement, la dedicació, la feina artesanal, la tècnica, l’atenció al client i estar al dia constantment de les noves tendències en tot l’àmbit de la decoració floral.

Pertànyer a un col·lectiu dona força individualment i com a grup. Si ets florista i t’ho estàs pensant ara és el moment, ningú podrà fer més per valoritzar aquesta professió que nosaltres mateixos. Ens necessitem mútuament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.