Campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat reivindicant la professionalitat i la proximitat dels establiments agremiats

El Gremi s’adhereix a la nova campanya de comunicació ARA, MILLOR A PROP TEU, promoguda pel Consell de Gremis, per impulsar el comerç i els serveis de proximitat, potenciant la imatge i el prestigi dels gremis que ofereixen garantia, qualitat i sobretot professionalitat i proximitat.

Es pretén consolidar els establiments agremiats com a referents de garantia, legalitat i qualitat, però sobretot la professionalitat de les persones que hi ha al darrere de cada un, a més de potenciar la feina, la imatge i el prestigi dels gremis.

Aquest any és una imatge gràficament optimista i amb colors que connecta el COMERÇ amb proximitat i garantia; els SERVEIS amb professionalitat i compromís i el TURISME amb confiança i servei. Tot això amb l’ajuda d’icones descriptives.

La campanya es difondrà a través de l’emissió de 220 falques en les principals emissores de ràdio a Catalunya, fins a finals d’any, i la creació d’elements gràfics (flyers i adhesius) i multimèdia (banners).

Des d’aquí pots baixar-te la imatge i el baner (en format gif) per si vols afegir-ho al teu web o blog i a les teves xarxes socials.

Aquesta acció és com a continuació de la realitzada pel Consell de Gremis els darrers anys, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *