Concurs fotografia Instagram

Aquest estiu el Gremi va organitzar un concurs de fotografia per tal de crear un àlbum de fotografies amb plantes i flors d’arreu del món. Un dels nostres objectius és fer créixer els afeccionats a les plantes, les flors i tot el que els envolta i per a això anem organitzant diferents activitats al llarg de l’any.

En aquest cas el concurs consistia en fotografia flors i plantes i pujar-les a l’etiqueta que vam crear per recopilar-les totes. Des de finals de juny fins a inicis de setembre van participar més de 800 fotografies que els participants van pujar al hashtag #florsiplantesdelmon

El jura integrat per Sonia Troncoso, fotògrafa professional, i dos membres de la Junta del Gremi de Floristes, van escollir la foto guanyadora tenint en compte els següents aspectes:

  1. L’enfocament
  2. La llum
  3. La composició
  4. La colorimetria
  5. La creativitat
  6. El tipus de retoc
  7. L’estètica

Us aconsellem donar una ullada al hashtag d’Instagram #florsiplantesdelmon per veure les meravelloses fotografies que hi van participar!!

Finalment el premi, que consistia en un val de 150€ per gastar en flors i plantes a una floristeria agremiada, va ser per aquesta preciosa fotografia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *