Mercademostracions: les últimes tendències en decoració floral

Des de fa 36 anys les Mercademostracions, organitzades per Mercabarna flor, marquen les tendències en decoració nadalenca arreu del país, perquè durant un dia es reuneixen les millors escoles d’art floral espanyoles i prestigiosos artistes internacionals. Més de 2.500 floristes participen en els diferents actes, exposicions i tallers que s’hi van celebrar el 17 de novembre.

En aquesta edició, els assistents van poder veure diferents estils de decoració nadalenca: el Kitsch, que vol fer-se notar a base de colors cridaners, abundància de materials i elements vintage; l’estil Funcional, més minimalista i sobri; i l’estil Luxós Urbà, amb abundància de materials de qualitat i gran ús dels colors daurats i vermells tradicionals.

La jornada va comptar amb la participació de dues reconegudes artistes internacionals, Gabriela Salazar i Natalia Zhizhko, del Regne Unit i Rússia respectivament, que van realitzar tota mena d’originals treballs florals per guarnir l’interior de llars, restaurants, hotels i altres locals comercials per Nadal.

Durant les Mercademostracions es va celebrar el concurs de floristes, que consisteix en decorar lliurement una taula de Nadal per a 2 persones.  El premi, valorat en 1.000€, va recaure en la taula decorada per Montse Bertrán.

El Gremi de Floristes va estar present. Durant la Jornada vam organitzar un taller formatiu pels floristes per ajudar-los a tenir una millor presència a les xarxes socials. En concret, vam estar treballant sobre com millorar les publicacions a Instagram i tenir un contingut de qualitat per aportar valor als seguidors.

Us deixem un recull d’imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *