Demanem una revisió de les condicions per donar llicències de floristeria

Davant la proliferació, molt preocupant, de la demanda de llicències de floristeria de diferents tipus de comerços que no es dediquen a la venda de flors i plantes, el Gremi de Floristes demana una revisió de les condicions per donar aquesta llicència.

En els darrers anys hem vist com diferents tipus de comerços, que no tenen com activitat principal la venda de plantes i flors i tampoc la formació específica, s’aprofiten d’unes condicions massa obertes en la sol·licitud de llicències per tenir més d’un epígraf professional. Aquests comerços es beneficien d’una activitat comercial que no té res a veure amb l’epígraf per la que es demana la llicència.

A la ciutat de Barcelona especialment, però també a molts altres municipis, es demana una actuació municipal pel seu control.

En alguns punts com el cas de Ciutat Vella i l’Eixample, l’acumulació de llicències és molt estressant pel barri i la vida comercial.  Darrera la llicència de floristeria trobem botigues de cànnabis, tendes de decoració, basars… Recordem que les plantes i flors necessiten estar en fresc i unes condicions que molts comerços no compleixen, fet que genera perjudicis i desconfiança al consumidor.

Tot seguit trobareu links al recull de notícies que ens han donat veu en aquest tema tan important

TV3 Els floristes denuncien que obren botigues de cànnabis amb llicència de floristeria

BTV El Gremi de Floristes denuncia la proliferació de botigues cannàbiques amb llicència de floristeria

El Periódico El Gremi de Floristes denuncia que las tiendas cannábicas utilicen sus licencias

La Vanguardia El Gremio de Floristas denuncia que “tiendas de cannabis” tienen licencia de floristeria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *