MAGIC LINE Sant Joan de Déu

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza l’Obra Social Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. Cada any s’organitzen centenars d’accions solidàries arreu del territori!

Aquest any 2020, el Gremi de Floristes col·labora per cinquè any consecutiu, instal·lant un gran arc de flors naturals en un dels punts del recorregut a la ciutat de Barcelona per on passen els caminants, sent un dels espais mes fotografiats. Aquesta col·laboració és totalment desinteressada i compta amb el suport de Mercabarna flor.

Com a floristes, com a professionals i com a persones solidàries, participem i donem suport d’aquesta gran acció de sensibilització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *