Beneficis de les plantes a la llar

La majoria tenim flors i plantes a casa com a element decoratiu, però també en molts casos perquè és una manera d’estar en contacte amb la natura. Són dues motivacions molt bones, però el cert és que ofereixen una gran quantitat d’avantatges i beneficis pel nostre estat d’ànim i per a la nostra salut. Us recopilem a continuació els més importants:

  1. Purifiquen l’aire i ens ajuden a respirar millor: durant el procés de la fotosíntesi, les plantes absorbeixen el diòxid de carboni de l’ambient i el transformen en oxígen, produint una energia neta necessària pel procés respiratori humà.
  2. Redueixen la contaminació: Els gasos nocius i les partícules químiques són absorbides i processades per les plantes i transformades en nutrients. Les plantes remouen el fum i disminueixen significativament la pols.
  3. Són un ambientador natural, sense ingredients artificials. Les plantes i flors són la manera més natural, sana i segura de donar a la llar una agradable olor.
  4. Redueixen el soroll: moltes plantes actuen com esponges i ofeguen els sons.
  5. Milloren l’estat d’ànim: les plantes transmeten benestar i influeixen en el nostre estat emocional. Les flors de colors vius ens transmeten energia i les plantes verdes i de tons suaus ens proporcionen tranquil·litat.  A més, cuidar de les plantes ens ajuda a relaxar-nos i baixar el nivell d’estrès

Com us aconsellem sempre, no dubteu en consultar al vostre florista per demanar-li consell sobre quines plantes són les més adequades per la vostra llar en funció de la llum, espai…. N’hi ha per tots els gustos, mides i preus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *