Nadals artesans de la mà dels floristes

Quan arriba el Nadal la majoria anem a buscar al traster o a algun racó de casa les caixes amb la decoració de Nadal que hem anant utilitzant els darrers anys. Què us sembla si aquest Nadal feu vosaltres la vostra propia corona de Nadal o el vostre centre de taula?

Moltes floristeries agremiades ofereixen tallers de Nadal com una activitat lúdica que a la vegada us permetrà tenir una decoració de Nadal original i personalitzada. Descobrireu en aquests tallers com és la feina del florista, l’artesania que hi ha darrera escollint els materials, la creativitat, la posició de cada un d’ells, la composició….

Segur que teniu una floristeria ben aprop per realitzar alguna taller, clicant AQUI trobareu el mapa de les floristeries agremiades. Però si no teniu temps de realitzar la decoració que us agradaria no dubteu en demanar ajuda a un florista. Tant si sou un petit comerç com un particular estarem encantats d’ajudar-vos.

Cada vegada és més difícil trobar un florista entre tants operados diferents que venen flors i plantes sense saber ben bé el que tenen entre mans. És una llàstima que no es valori prou la feina i la formació que té el florista, si no ens cuidem tots una mica les professions més artesanes aniran decaient. Nosaltres, com a Gremi, no ens cansarem mai de defensar-los i tractar de donar valor a la nostra feina. Gràcies a tots els que ens recolzeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *