Participem de la Campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat reivindicant la professionalitat dels establiments agremiats.

El Gremi està adherit a la campanya de comunicació GARANTIA I PROFESSIONALITAT ALS ESTABLIMENTS AGREMIATS, promoguda pel Consell de Gremis, per impulsar el comerç i els serveis de proximitat, alhora que potenciar la imatge i el prestigi dels gremis que ofereixen garantia, qualitat i sobre tot professionalitat.

Es pretén consolidar els establiments agremiats com a referents de garantia, legalitat i qualitat, però sobretot la professionalitat de les persones que hi ha al darrere de cada un, a més de potenciar la feina, la imatge i el prestigi dels gremis.

La campanya es difondrà a través de l’emissió de 200 falques en les principals emissores de ràdio a Catalunya, fins a finals d’any, i la creació d’elements gràfics i multimèdia.

Des d’aquí pots baixar-te el pòster en format DinA5 i posar-lo en un lloc visible del teu establiment i també tens accés al baner (en format gif) per si vols afegir-ho al teu web o blog i les teves xarxes socials.

Aquesta acció és com a continuació de la realitzada l’any passat, en la qual el lema va ser VIU EL COMERÇ A PROP TEU.

Aquesta campanya compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *