Benvinguda Primavera – RAC1

El Gremi de Floristes dona la benvinguda a la primavera amb una festa per tot Catalunya mitjançant la col·laboració amb el programa de radio Via Lliure de Rac1, un dels programes amb més audiencia de Catalunya del cap de setmana.

Comencem el dia omplint de flors la redacció i plató del Via Lliure, on Xavier Bundó, el presentador, comença el programa anunciant la benvinguda a la primavera regalant flors i plantes per gentilesa del Gremi de Floristes i les seves floristeries associades. Hi ha oients molt matiners que a primera hora fan cua als estudis de Rac1 per recollir les primeres plantes quan s’anuncia l’inici de la gimcana.

A partir d’aquí, seguint un llistat de floristeries repartides per tot Catalunya, Xavier Bundó va desvetllant cada floristeria on poden anar els oients a recollir una planta de regalo. Durant tot el matí, els floristes repartim més de 800 plantes i les xarxes socials van plenes d’imatges que va pujant cada floristeria i el mateix Gremi des dels estudis de Rac1. És una festa molt vistosa i participativa que dona molta visibilitat a les floristeries que hi col·laboren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *