Subvencions i ajuts per les floristeries

Hi ha diverses subvencions i ajuts pel petit comerç arreu de tot Catalunya que us poden ajudar a superar les dificultats econòmiques que estem vivint. Hem recopilat aquí diferents buscadors, que us aniran bé per cobrir la necessitat que pot tenir cada comerç. Us recomanem en el cas de poblacions petites informar-vos directament a través del vostre ajuntament, doncs de vegades les fan públiques a través dels seus propis canals informatius.

Si sou de la ciutat de Barcelona, des del Gremi us recomanem la subvenció de l’Ajuntament per la transformació digital. Us podem ajudar en la seva justificació final.

Ajuntament de Barcelona: Subvencions per crear una pàgina web, invertir en màrqueting digital o en cartelleria digital. Dirigida als establiments comercials individuals de venda al detall. La quantia de la subvenció serà del 50% del cost del projecte, amb un import màxim de 6.000-€ per sol·licitud. Podeu trobar les bases clicant aquí mateix.

Cambra de Comerç de Barcelona: a la seva pàgina trobareu informació de diferents ajuts i per diferents temàtiques (Covid, digital…) Val la pena mirar on encaixa el vostre negoci i les vostres necessitats.

Diputació de Barcelona: ofereix un buscador d’ajuts i subvencions de tots els municipis i diferents entitats de Catalunya. Es pot filtrar pel tipus d’ajut, municipis… És una pàgina web molt complerta i molt recomanable per buscar la que millor s’adapta.

Recomanem dedicar un temps a aquest tema, doncs en el cas de la digitalització per exemple hi ha força programes en marxa que us poden facilitar aquest pas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *